Cher die lacht

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Suitcase icon
Veel banen in
heel Nederland
Graduation cap icon
Voor iedere opleiding of ervaring
Business handshake icon
Persoonlijke hulp bij het vinden van de perfecte baan
Star Badge
Altijd de beste arbeidsvoorwaarden

Klaar voor een
nieuwe uitdaging?

Wij zijn JEX en wij regelen de perfecte baan voor jou. Via ons zijn duizenden mensen per dag aan het werk. Niet omdat het moet maar omdat ze er blij van worden. Jij succesvol, wij succesvol. Zie al onze vacatures

Solliciteren

Heb je de perfecte baan gevonden? Heel goed! De volgende stap: je sollicitatie indienen. Zo weten wij wie je bent en waar je interesses liggen. Gelukkig kan dat heel makkelijk en snel via onze website.

Sticky Image
werkenvia-stap-1
1

Sollicitatie indienen

Het indienen van je sollicitatie is heel simpel: je vult het formulier in op de website en onze recruiters gaan direct met jouw sollicitatie aan de slag. Binnen twee werkdagen krijg je een reactie!

werkenvia-stap-2
2

Kennismaken Werken via JEX

Sluit je sollicitatie aan bij wat onze werkgever zoekt? Top! We bellen je om kennis te maken. Daarna duiken we met een video call wat verder de diepte in. Is het een match? Dan stellen we je voor aan de werkgever!

werkenvia-stap-3
3

Eerste gesprek werkgever

De werkgever ook enthousiast? Dan ben je welkom voor een eerste gesprek op de locatie van je toekomstige job. Zo krijg jij alvast feeling met de plek én de sfeer.

werkenvia-stap-4
4

Contract tekenen

Ook een klik met de werkgever? Check, check, check! Gefeliciteerd! Je hebt de perfecte baan binnengesleept! Wij maken je documenten en contract in orde, en jij bent ready to go.

Simpel, toch?

Dachten wij ook!

Check hier de openstaande vacatures
Bouw

17 Vacature(s)

Infra

4 Vacature(s)

Techniek

80 Vacature(s)

Beveiliging

6 Vacature(s)

Groen

3 Vacature(s)

Logistiek

35 Vacature(s)

Schoonmaak

7 Vacature(s)

Anders

11 Vacature(s)

Werken via JEX

Geschiedenis schrijven met de toekomst voor de uitzendbranche: onze one-stop-shop. De huidige flexibele arbeidsmarkt in een notendop? Log, achterhaald, omslachtig. Dat moet anders! Dat weten en kunnen we. Met een innovatieve totaaloplossing bieden we alles wat uitzendbureaus en opdrachtgevers nodig hebben. Hoe we dat doen? Door brutaal, uniek en onszelf te zijn! 

Lees meer
Rick achter een computer