Over ons

Werken via JEX regelt jouw volgende baan. Wij geloven in de perfecte job voor iedereen. Dus ook voor jou!

Onze missie

Wij vinden dat iedereen elke dag met plezier naar werk moet gaan. Elke dag opstaan met frisse energie en zin in wat er komen gaat. Alleen zo haal jij het beste uit jezelf. Dit geeft niet alleen jou een boost, maar ook de werkgevers waar je voor werkt. Iedereen succesvol. Een win-win dus!

Hoe wij jou helpen? Door je op de juiste plek te krijgen. Wij willen weten wie jij bent, wat je kan en vooral wat je leuk vindt. Zo kunnen we jou succesvol maken.

Met een flinke dosis energie én ons eigen recruitment- en salesteam zorgen we dat jij in recordtempo aan de slag kan. Je hoeft de zoektocht naar de perfecte baan écht niet zelf te doorstaan: Werken via JEX staat voor je klaar.

Vakgebieden

Iedereen aan een job helpen: hoe doen we dat? Door ons brede netwerk in verschillende vakgebieden. Op dit moment hebben we werk in de volgende vakgebieden:

Elke dag breiden we ons netwerk uit, dus vind je bij ons steeds weer nieuwe banen. Dit is pas het begin!

Even voorstellen

Werken via JEX. De naam zegt het al: vind je via ons een nieuwe baan, dan ben je aan het werk via JEX. Maar wie of wat is JEX?

JEX is een snelgroeiende arbeidsmarktspecialist met grote groeiambities. We maken het werk van uitzendbureaus en werkgevers makkelijk. Hoe? Door het vinden en uitzenden van personeel, de administratie en de facturatie. Met software en services lossen wij problemen op zodat klanten succesvol kunnen zijn. En wij groeien mee!

We laten je natuurlijk graag werken voor een werkgever, maar ook bij JEX zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Klinkt dat interessant? Bekijk hier de openstaande JEX-vacatures en wie weet ben jij binnenkort een JEX’er!