Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Wij hebben de antwoorden.

Werken via JEX helpt jou in de zoektocht naar je nieuwe baan. Samen met jou zoeken we naar een baan die het beste bij je past, bij een werkgever waar je blij van wordt. Via ons kan je in meerdere vakgebieden aan de slag, ongeacht je opleiding of werkervaring. Zo helpen wij jou aan een nieuwe baan. 

We geloven erin dat we door het voeren van de juiste gesprekken, voor iedereen een perfect passende nieuwe uitdaging vinden. Bij Werken via JEX kan je kiezen uit enorm veel verschillende banen in het hele land. En bij ons krijg je altijd persoonlijke begeleiding. 

Jouw salaris hangt af van je ervaring, expertise, vakgebied en de werkgever waar je uiteindelijk komt te werken. We doen er alles aan om voor jou de werkgever met de beste arbeidsvoorwaarden te vinden, maar wij hebben geen invloed op de hoogte van jouw uiteindelijke salaris.  

Om aan het werk te gaan in Nederland heb je een geldig Europees identiteitsbewijs of een werkvergunning nodig. Dus ook wanneer je via ons aan de slag gaat. Zonder één van deze twee documenten kunnen wij je helaas niet helpen. 

Kom je van buiten de EU/EER of Zwitserland? Dan heb je een werkvergunning nodig om in Nederland te werken, dus ook wanneer je via ons aan de slag wilt. Deze werkvergunning vraag je zelf aan. Dit kunnen wij helaas niet voor je doen. Je vraagt een werkvergunning aan bij het UWV. Meer informatie vind je hier. 

Door het grote netwerk van Werken via JEX vind je bij ons veel verschillende soorten banen. Momenteel zijn we actief in de vakgebieden: bouw, beveiliging, infra, logistiek, groen, techniek, schoonmaak en office. We zijn continu aan het uitbreiden, dus hou onze website in de gaten!

Het kan zijn dat je op dit moment niet de baan vindt die je zoekt. Jammer, maar misschien kunnen we je toch helpen. Stuur een open sollicitatie , wij nemen contact met je op zodra we een baan vinden die goed bij jou past. 

Solliciteren kan makkelijk en snel via onze website. Onze recruiters gaan direct met je sollicitatie aan de slag. Is er een match, dan plannen we binnen twee werkdagen een telefonische kennismaking in. Klikt het? Dan duiken we met een video call verder de diepte in over de functie en over jou. Nog steeds enthousiast? Dan stellen we je voor aan een passende werkgever en krijg je een uitnodiging om op gesprek te komen op locatie. Zo krijg je al een beetje een idee van de werkplek en de sfeer. Als dat ook een match is met de werkgever, maken we de documenten en contracten in orde en kan je aan de slag in je nieuwe functie!

Tijdens het gesprek met de werkgever maak je kennis met je potentiële nieuwe collega(s) en krijg je alvast een idee van de werkplek. Na dit gesprek bepaal je samen met de werkgever of het een match is.

Tijdens je zoektocht naar een nieuwe baan heb je contact met één van onze recruiters. Door gesprekken met je te voeren, en de juiste vragen te stellen, weten zij precies welke werkgever en welke functie het beste bij jou past. Heb je andere brandende vragen en kom je er niet uit? Ook dan staan zij altijd voor je klaar.

Het contract wordt samengesteld door de werkgever of het uitzendbureau. Als er primaire of secundaire arbeidsvoorwaarden zijn die je alvast wil bespreken, kan dat altijd tijdens de intake met de recruiter van Werken via JEX.