Werken in de beveiliging

Ben je op zoek naar een baan in de beveiliging? Wil je aan de slag als bijvoorbeeld Beveiliger, Surveillant of BOA? Op deze pagina lees je alles over werken in de beveiliging en hoe Werken via JEX jou kan helpen aan je nieuwe baan in dit belangrijke vakgebied.

Waarom werken in de beveiliging?  

Werken in de beveiliging biedt een boeiende en betekenisvolle carrière. Het geeft je de kans om direct bij te dragen aan de veiligheid en het welzijn van mensen, eigendommen en gegevens. Of je nu geïnteresseerd bent in fysieke beveiliging, cybersecurity of risicobeheer; de beveiligingsbranche biedt diverse loopbaanmogelijkheden en constante uitdaging.   

 

Werken in je eigen regio 

De roep om veiligheid groeit waardoor er veel vraag is naar professionals in de beveiliging. Beveiligers zijn namelijk overal nodig: je kan aan de slag in diverse omgevingen, zoals winkelcentra, kantoren, evenementenlocaties, en zelfs luchthavens. Dus, ook in jouw regio is er vraag naar beveiligingsmedewerkers.  

 

Vind direct een baan 

Afhankelijk van jouw ervaring, opleiding en wensen is er in de beveiliging altijd wel een baan die goed bij jou past. Zo kan jij direct aan de slag in deze betekenisvolle en uitdagende branche. Benieuwd welke beveiliging vacatures op dit moment op Werken via JEX staan? Check het vacatureoverzicht.

 

Werken in de beveiliging zonder grijze pas 

Een grijze pas is een certificaat dat aantoont dat je de nodige training en achtergrondcontroles hebt doorstaan om in de beveiliging te werken. Hoewel een grijze pas vaak nodig is voor bepaalde functies, zijn er andere aspecten van de branche waarin deze pas niet vereist is. Denk aan cybersecurity of privébeveiliging. Dus, is een grijze pas niet jouw doel? Dan kan je met de juiste vaardigheden, expertise en passie nog steeds een waardevolle bijdrage leveren aan de veiligheid van mensen en eigendommen. 

Werken in de beveiliging zonder diploma 

Met een relevant diploma kan je natuurlijk per direct aan de slag in de beveiliging, maar ook zonder opleiding of diploma zijn er in deze branche veel kansen voor jou. We hebben meerdere opdrachtgevers die starters of junior functies bieden, of zelfs een werken en leren traject mogelijk maken. Zo kan je makkelijk instromen en direct van start.