Werken in de infra

Ben je op zoek naar een baan in de infra? Wil je aan de slag als bijvoorbeeld Stratenmaker, Engineer Infrastructuur of Asfaltafwerker? Op deze pagina lees je alles over werken in de infrasector en hoe Werken via JEX jou kan helpen aan je nieuwe baan in dit belangrijke vakgebied.

Waarom werken in de infrastructuur? 

Als professional in de infra speel je een cruciale rol bij het realiseren van belangrijke bouwwerken, zoals wegen, bruggen, spoorwegen en waterwerken. Je draagt direct bij aan de ontwikkeling van onze samenleving en stimuleert economische groei. De sector biedt veel carrièremogelijkheden waardoor je je passie en talenten optimaal kan inzetten. Je staat altijd voor de uitdaging om te innoveren met nieuwe technologieën en duurzame oplossingen, en om ons land perfect te laten functioneren. 

 

Werken in je eigen regio 

Bruggen, luchthavens, spoorwegen, snelwegen, tunnels, waterwerken; we hebben ze overal. Dit betekent dat we ook overal in Nederland infra professionals nodig hebben die hun expertise en vaardigheden inzetten om deze bouwwerken te creëren, bouwen, onderhouden en repareren. Er is dus in de infrastructuur altijd vraag naar extra handjes van aanpakkers die graag buiten werken. 

 

Vind direct een baan 

Afhankelijk van jouw ervaring, opleiding en wensen is er in de infra altijd wel een baan die goed bij jou past. Zo kan jij direct aan de slag in deze dynamische en uitdagende branche. Benieuwd welke infra vacatures op dit moment op Werken via JEX staan? Check het vacatureoverzicht.

 

Werken in de infrastructuur zonder diploma 

Met een relevant diploma kan je natuurlijk per direct aan de slag in de infrasector, maar ook zonder opleiding of diploma zijn er in deze branche veel kansen voor jou. We hebben meerdere opdrachtgevers die starters of junior functies bieden, of zelfs een werken en leren traject mogelijk maken. Zo kan je makkelijk instromen en direct van start.