Werken in de techniek

Ben je op zoek naar een baan in de techniek? Wil je aan de slag als bijvoorbeeld Monteur, Operator of een andere technische functie? Op deze pagina lees je alles over werken in de techniek en hoe Werken via JEX jou kan helpen om aan de slag te gaan in dit uitdagende vakgebied.

Waarom werken in de techniek? 

Techniek is de toekomst en speelt een onmisbare rol in onze samenleving. Altijd bereikbaar zijn met je iPhone, verlichte ziekenhuizen en oneindig entertainment: het zijn een paar voorbeelden die laten zien waarom techniek essentieel is voor ons dagelijks leven. Als technicus draag jij, met jouw expertise en vaardigheden, hier elke dag aan bij.  

 

Werken in jouw regio 

Bedrijven in het hele land zijn continu op zoek naar technische talenten om te voldoen aan de groeiende vraag naar innovatie en technische ontwikkeling. Of het nu gaat om Onderhoudsmonteurs, Trucktechnici of Proces Operators: de vraag is groot en deze mensen zijn overal nodig. Je bent als technisch professional enorm gewild, ook bij jou in de buurt. 

 

Vind direct een baan 

Afhankelijk van jouw ervaring, opleiding en wensen is er in de techniek altijd wel een baan die goed bij jou past. Zo kan jij direct aan de slag in deze betekenisvolle en innovatieve branche. Benieuwd welke vacatures in de techniek op dit moment op Werken via JEX staan? Check het vacatureoverzicht.

 

Werken in de techniek zonder VCA-certificaat 

Voor veel technische functies is het een vereiste om een VCA-certificaat te hebben voordat je aan de slag kan. Heb je geen VCA-certificaat, ook dan geen paniek. Gelukkig kom je bij veel aangesloten opdrachtgevers van Werken via JEX ook in aanmerking voor een baan zonder in het bezit te zijn van een VCA-certificaat: zij bieden jou de mogelijkheid om die te halen wanneer je bij hen in dienst komt. 

 

Werken in de techniek zonder diploma 

Met een relevant diploma kan je direct aan de slag, maar wat als je geen technische opleiding hebt afgerond? Geen zorgen, want de technische wereld biedt ook kansen voor technici zonder formeel papiertje. Instappen kan op verschillende manieren. Veel bedrijven bieden traineeships en leerling-programma's aan die je de kans geven om on-the-job training te krijgen, terwijl je meteen ervaring opdoet.